Välj önskad period  Telefon:

  Guidade turer

  Vill du få ut det mesta av ditt besök hos oss ska du gå en guidad tur. Med våra kunniga guider får du lära dig om Sofieros kungliga historia och ta del av trädgårdens blomsterprakt.
  Guidning i parken

  Under högsäsong april-oktober har vi dagliga guidningar i parken. Guiderna har röstförstärkare men vi har däremot inga hörslingor att låna. Det går alltid bra att boka en privat guidning. Kontakta oss på 042-10 25 10 så skräddarsyr vi besöket efter dina önskemål.

  Guidning i mobilen

  Med appen Guide Helsingborg kan du upptäcka Sofiero på egen hand. Perfekt för dig som vill vandra i eget tempo men ändå lära dig mer om platsen och kungligheterna som bodde här. I appen finns just nu fyra olika guider. En allmän guide, en med de tio populäraste platserna på Sofiero, en trädvandring och en som leder dig i kronprinsessan Margaretas fotspår. Guide Helsingborg är gratis att hämta och finns för både iOS och Android.

  Guidning för grupper

  Är ni en större grupp som ska besöka Sofiero? Hör av er så sätter vi ihop en skräddarsydd guidning anpassad efter era önskemål och behov. Läs mer om guidning för grupper.

  Dela denna sidan:
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad