Lars Winnerbäck

Till sommaren blir det en turné under bar himmel i slottsträdgårdar, på festivaler och arenor. Tillsammans med sitt älskade band spelar Lars Winnerbäck hos oss på Sofiero.

Vänligen notera att vi tar en parkeringsavgift vid konserter. Du kan välja att betala på plats via parkeringsappar eller att förköpa din parkeringsbiljett. Konserten arrangeras av Unitedstage.se. Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.

Läs mer och köp biljetter.

The Ark

Hela tjugo år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka. I sommar kommer de äntligen till Helsingborg och Sofiero.

”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”.

Sveriges främsta glamrockapostlar är redo att åter sprida sitt evangelium. Vi välkomnar Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel.

Vänligen notera att vi tar en parkeringsavgift vid konserter. Välj att betala på plats via parkeringsappar eller att förköpa din parkeringsbiljett. Konserten arrangeras av Nöjet Konsert tillsammans med Live Nation. Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.

Läs mer och köp biljetter

Tomas Ledin

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits.

Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är nästan omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, allt från Blå, blå känslor till En dag på stranden.

Vänligen notera att vi tar en parkeringsavgift vid konserter. Du kan välja att betala på plats via parkeringsappar eller förköpa din parkeringsbiljett. Konserten arrangeras av Nöjet Konsert tillsammans med Live Nation. Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.

Läs mer och köp biljetter.

The Hives, Mando Diao & The Sounds

The Hives och Mando Diao har tidigare spelat tillsammans på sin gemensamma hemarena och det var en stor succé. Då hade de med sig The Sounds. I sommar bjuder The Sounds tillbaka och tar med sig Mando Diao och The Hives till Sofiero.

Vänligen notera att vi tar en parkeringsavgift vid konserter. Välj att betala på plats med parkeringsappar eller att förköpa din parkeringsbiljett. Konserten arrangeras av KB West & KB. Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.

Läs mer och köp biljetter här.

Uggla, Miss Li & Petter

Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år.

Vänligen notera att vi tar en parkeringsavgift vid konserter. Välj att betala på plats via parkeringsappar eller att förhandsköpa din parkeringsbiljett. Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.

Läs mer och köp biljetter här.