Tomas Ledin

Tomas Ledin

Efter ett otroligt år med symfoniorkestrar plockar han ner rockgitarren igen! Tomas Ledin och hans vapendragare ska ut på sommarturné 2024 och den 26 juli är det dags för dem att inta scenen på Sofiero.

Ledin har sjungit om älskade bryggor, solnedgångar, förstulna kyssar och sandaler av plast så länge att man tror att det var han som uppfann årstiden och snart rullar turnébussen ut på sommarens vägar igen. Tomas och hans medmusiker sedan många år, Vapendragarna, har packat trummor, gitarrer och en låtkatalog med solstrålande pop och rock. Sommarturnén börjar den 16 juni i norska Langesund och fortsätter genom Sverige för att landa en månad senare i Finland och Jakobstad.

”Framgången med Symphonia öppnade ett nytt musikaliskt landskap för mig. Men i sommar vill jag tillbaka till mina rötter. Jag ser verkligen fram emot de där ljuvliga kvällarna och älskar mötet med publiken.Det ska bli något speciellt med en hel månads lovsång till det goda i våra liv. Alla hits är med. Dessutom kan jag lova ett och annat nyskrivet från vårt kommande album. ” – Tomas Ledin

Tomas Ledin och Vapendragarna rockar runt i hela Sverige från Helsingborg hela vägen upp till Piteå!

Nu står det klart att Niklas Strömstedt blir gästartist Little Jinder följer med som supportartist i Helsingborg.

Insläpp: klockan 18:00
Konsertstart: klockan 19:30

Åldersgräns: 13 år
Rullstolsbiljetter finns att köpa.
Arrangör: Live Nation
Lokal arrangör: Nöjet Konsert

MAT OCH DRYCK
Mot bakgrund av polisen beslut att förbjuda väskor vid större evenemang är medhavd picknick inte tillåten. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

VÄSKFÖRVARING
Du kan förvara din väska i vår förvaringscontainer på parkeringsplatsen utanför huvudentrén från kl 15.30. Vi tar endast emot ryggsäckar, handväskor och andra mindre väskor. Du kan tyvärr inte förvara några andra föremål här, utan endast väskor. Priset för förvaring är 50 kr. Av säkerhetsskäl behöver personalen titta i väskan.

 

26 jul 2024

19:30 - 22:00

Sofiero slott och slottsträdgård

Åldersgräns: 13 år