Välj önskad periodTelefon:

Välkommen till Sofieros första nyhetsbrev!

Vi ger dig inspiration, tips, idéer och bra erbjudanden om och kring Sofiero. Här ska vi berätta vad som händer i slott och park, för även om rabatterna inte blommar just nu, så händer det massor av saker på Sofiero – hela året. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev blir du bland de första som får veta vad som är på gång. Och glöm inte att besöka Sofiero även utanför den prunkande högsäsongen. Höstfärgerna är makalösa här, nästan som en andra blomning.

Jag hoppas att du ska ha glädje av Sofieros nyhetsbrev. Med din hjälp hoppas vi att det ska bli ännu bättre, så berätta gärna vad du tycker! Längst ner i nyhetsbrevet finns en direktlänk till oss. Vi tar tacksamt emot alla åsikter, synpunkter, idéer eller tips på innehåll.

Nästa nyhetsbrev kommer i december. Till dess önskar jag dig en härlig höst och hoppas att vi ses på Ljusstämning den 3-6 november!

Annika Malmgren
Verksamhetschef
Sofiero slott och slottsträdgård

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med de regler som fastställs i dataskyddslagen GDPR.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.