Välj önskad periodTelefon:

Fånga stämningen på bild!

Tävla om årskort på Sofiero! Skicka in din bästa bild från Ljusstämning och förklara vad du tycker är bäst med evenemanget till tavling.sofiero@helsingborg.se

Detta fotografi är taget av förra årets vinnare: Malin Johansson.

Tävlingsvillkor
Du som deltar ska vara minst 18 år. Genom att skicka in din bild godkänner du tävlingsvillkoren och intygar att du är 18 år eller äldre, att det är du som är upphovsman till bilden och att alla eventuella personer som ingår i bilden har godkänt publiceringen i tävlingen. Genom att skicka in bilden deltar du i tävlingen och godkänner även att Sofiero slott och slottsträdgård har rätt att, utan att utge ersättning, publicera ditt tävlingsbidrag i alla våra kanaler, exempelvis www.sofiero.se, Facebook och Instagram.

För de som vinner kommer Sofiero slott och slottsträdgård att behöva kontaktuppgifter i syfte att administrera vinstutdelning. Detta godkänner du med ditt deltagande i tävlingen.

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.