Välj önskad periodTelefon:

Sofiero Årskort

Besöker du Sofiero ofta? Då ska du skaffa ett årskort. Med Sofiero årskort går du in gratis hela säsongen, med undantag för externa evenemang. Du slipper stå i kö och dessutom får du förmånliga rabatter i slottsparken.

Köp ditt årskort här
Pris: 250 kronor

Kortet går även att köpa i Sofieros entré eller på Dunkers kulturhus. Om du köper ditt årskort på nätet får du ett värdebevis som du sedan löser in mot ett årskort i entrén. Borttappat årskort ersätts inte.

Förmåner med Sofiero årskort

Fri entré till Sofiero under högsäsong
 Fri entré till Sofieros egna arrangemang
• 10% rabatt vid köp av mat på Café Glasverandan
• Rabatt på utvalda växter på Sofiero Trädgårdshandel

Vänligen notera att Sofiero årskort inte gäller vid evenemang arrangerade av externa aktörer, även om dessa sker under ordinarie öppettider, till exempel konserter. Intäkterna från årskorten går oavkortat till skötsel av slottsparken.

Sofiero årskort – ett friskvårdskort

Friskvård är en investering och löneförmån för medarbetare och en långsiktig investering för dig som arbetsgivare. Sofiero årskort ger dig och dina medarbetare tillgång till en av regionens vackraste, historiska platser med en magnifik miljö och utsikt. Här kan du jogga, promenera, gå turer med gåstavar och spela fotboll på den kungliga fotbollsplanen. Att vistas i parker och gröna miljöer främjar fysisk aktivitet samt både fysisk och psykisk hälsa.

Till dig som är HR- och personalchef

Sofiero årskort är avdragsgillt som friskvårdskort. Du kan på så sätt förenkla för dina medarbetare att nyttja friskvårdsbidraget genom att beställa Sofiero årskort. Vi sänder faktura, med 14 dagar till betalning, direkt till medarbetare eller samlat till organisationen.

För information om Sofiero årskort, kontakta Jessica Jovanovska
E-post: jessica.jovanovska@helsingborg.se
Telefon: 073 315 43 78

Dela denna sidan:
Kontakta oss

Sofiero slott & slottsträdgård
Sofierovägen 131
252 84 Helsingborg

E-post: sofiero@helsingborg.se
Telefon: 042-10 25 00

Instagram: @sofieroslott
Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

Senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad