Välj önskad periodTelefon:

Sofiero Årskort

Med Sofiero Årskort betalar du en engångskostnad och går därefter in smidigt och enkelt från under hela högsäsongen. Med årskortet slipper du att stå i kö och betala entré varje gång. Dessutom får du ta del av förmånliga rabatter i slottsparken! Intäkterna från årskorten går oavkortat till skötsel och vård av parken och trädgårdarna på Sofiero.

Klicka här för att köpa Sofiero Årskort 2018

Kortet ger fri entré till Sofiero under ordinarie öppettider och evenemang arrangerade av Sofiero, till exempel Den stora Trädgårdsfesten. Sofiero Årskort gäller inte som inträdeskort till Sofiero under evenemang arrangerade av externa aktörer, även om de sker under ordinarie öppettider. Exempel på sådana arrangemang är konserter och Sofiero Classic.

Förmåner med Sofiero Årskort:

• Fri entré till Sofiero under högsäsong

• Fri entré till Sofieros egna arrangemang

• 10 % rabatt vid köp av mat på Café Glasverandan

• Rabatt på utvalda produkter i Slottsbutiken

• Rabatt på utvalda produkter på Sofiero Blomster & Trädgårdshandel

Pris Sofiero Årskort: 250 kronor

Kortet köper du i Dunkers entré, Sofieros entré eller på sofiero.se. Om du köper Sofiero Årskort via sofiero.se får du ett värdebevis till din e-post, även på Dunkers får du ett värdebevis. Värdebeviset löses sedan in mot ett Sofiero Årskort i Sofieros entré från och med den 13 april 2018.

Sofiero Årskort – ett friskvårdskort

Friskvård är en investering och en löneförmån för medarbetaren och en långsiktig investering för dig som arbetsgivare. Sofiero Årskort ger dig och dina medarbetare tillgång till en av regionens vackraste, historiska platser med en magnifik miljö och utsikt. Här kan du jogga, promenera, gå turer med gåstavar, och spela fotboll på den kungliga fotbollsplanen.

Parken erbjuder också en lugnare plats att utöva enklare motion på, än i trafikerad stadsmiljö. Att vistas i parker och gröna miljöer främjar fysisk aktivitet och både fysisk och psykisk hälsa.

Till dig som är HR- och personalchef

Sofiero Årskort är avdragsgillt som friskvårdskort. Du kan på så sätt förenkla för dina medarbetare att nyttja friskvårdsbidraget genom att beställa Sofiero Årskort. Vi sänder faktura, med 14 dagar till betalning, direkt till medarbetare eller samlat till organisationen.

För information om Sofiero Årskort 2018, kontakta Jessica Jovanovska på jessica.jovanovska@helsingborg.se, telefon 073 315 43 78 .

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med de regler som fastställs i dataskyddslagen GDPR.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.