Välj önskad periodTelefon:

Sofiero Årskort

Med Sofiero Årskort betalar du en engångskostnad och går därefter in smidigt och enkelt under hela högsäsongen. Med årskortet slipper du att stå i kö och betala entré varje gång. Intäkterna från årskorten går oavkortat till skötsel och vård av parken och trädgårdarna på Sofiero.

Försäljningen av Sofiero årskort 2019 påbörjas under hösten. Vi kommer att meddela på här på vår hemsida, Facebook och Instagram så fort de finns till försäljning. Den perfekta julklappen till den som har allt! 

 

Sofiero Årskort – ett friskvårdskort

Friskvård är en investering och en löneförmån för medarbetaren och en långsiktig investering för dig som arbetsgivare. Sofiero Årskort ger dig och dina medarbetare tillgång till en av regionens vackraste, historiska platser med en magnifik miljö och utsikt. Här kan du jogga, promenera, gå turer med gåstavar, och spela fotboll på den kungliga fotbollsplanen.

Parken erbjuder också en lugnare plats att utöva enklare motion på, än i trafikerad stadsmiljö. Att vistas i parker och gröna miljöer främjar fysisk aktivitet och både fysisk och psykisk hälsa.

Till dig som är HR- och personalchef

Sofiero Årskort är avdragsgillt som friskvårdskort. Du kan på så sätt förenkla för dina medarbetare att nyttja friskvårdsbidraget genom att beställa Sofiero Årskort. Vi sänder faktura, med 14 dagar till betalning, direkt till medarbetare eller samlat till organisationen.

För information om Sofiero Årskort 2019, kontakta Jessica Jovanovska på jessica.jovanovska@helsingborg.se, telefon 073 315 43 78 .

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer i vår Integritetspolicy.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.