Välj önskad period  Telefon:

  Upptäck Sofiero tillsammans

  För er som vill uppleva Sofiero tillsammans finns flera alternativ. Vi erbjuder bland annat guidade visningar, vandringar i parken och spännande aktiviteter för team building, event och kick off. Kommer ni som ett större sällskap har vi flera förmånliga paket att välja mellan. Och planerar du för ett oförglömligt bröllop är Sofiero den perfekta platsen. Varmt välkommen.

  Guidning

  Vad vill just du veta mer om? Slottets historia, trädgården eller våra färgsprakande rhododendron? Vi skräddarsyr en guidning anpassad efter dina önskemål. 

  Paket för grupper

  Vi erbjuder grupper och större sällskap fördelaktiga paketlösningar. Med möjlighet att själv bestämma ordningen på aktiviteterna kan vi lova en härlig dag på Sofiero.

  Event & konferens

  Spännande aktiviteter i parken eller en konferens på slottet med rofylld utsikt över sundet. Oavsett om ni är ett stort eller litet företag är Sofiero perfekt för event, kick off eller möten.

  Vigsel & bröllop

  Oavsett om ni vill ha en enkel vigsel i parken eller stor bröllopsfest på slottet är Sofiero den perfekta platsen för ett oförglömligt bröllop. Välj mellan olika upplägg som passar er bäst.

  Info och bokning

  Ring oss så berättar vi mer om vad Sofiero kan erbjuda.
  Vi skräddarsyr besöket efter era behov och önskemål.

  Telefon: 042-10 25 10
  E-post: bokning.sofiero@helsingborg.se

  Läs mer i vår broschyr om allt för grupper

  Lunch och fika

  På Glasverandan café, beläget på baksidan av slottet, erbjuder Sofiero Slottsrestaurang en särskild gruppmeny där sällskap på minst 20 personer kan välja mellan varma och kalla rätter och enklare fika. Under säsongen kan beläggningen vara stor, och därför tas grupper bara emot på förbeställning. För bokning, kontakta Sofiero Slottsrestaurang.

  Telefon: 042–14 04 40
  E-post: info@sofieroslottsrestaurang.se

  Läs mer på Sofiero slottrestaurangs hemsida

  Dela denna sidan:
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad