Välj önskad periodTelefon:

Upptäck Sofiero tillsammans

För er som vill uppleva Sofiero tillsammans finns flera alternativ. Vi erbjuder bland annat guidade visningar, vandringar i parken och spännande aktiviteter för team building, event och kick off. Kommer ni som ett större sällskap har vi flera förmånliga paket att välja mellan. Och planerar du för ett oförglömligt bröllop är Sofiero den perfekta platsen. Varmt välkommen.

Guidning

Vad vill just du veta mer om? Slottets historia, trädgården eller våra färgsprakande rhododendron? Vi skräddarsyr en guidning anpassad efter dina önskemål. 

Paket för grupper

Vi erbjuder grupper och större sällskap fördelaktiga paketlösningar. Med möjlighet att själv bestämma ordningen på aktiviteterna kan vi lova en härlig dag på Sofiero.

Event & konferens

Spännande aktiviteter i parken eller en konferens på slottet med rofylld utsikt över sundet. Oavsett om ni är ett stort eller litet företag är Sofiero perfekt för event, kick off eller möten.

Vigsel & bröllop

Oavsett om ni vill ha en enkel vigsel i parken eller stor bröllopsfest på slottet är Sofiero den perfekta platsen för ett oförglömligt bröllop. Välj mellan olika upplägg som passar er bäst.

Info och bokning

Ring oss så berättar vi mer om vad Sofiero kan erbjuda.
Vi skräddarsyr besöket efter era behov och önskemål.

Telefon: 042-10 25 10
E-post: bokning.sofiero@helsingborg.se

Läs mer i vår broschyr om allt för grupper

Lunch och fika

På Glasverandan café, beläget på baksidan av slottet, erbjuder Sofiero Slottsrestaurang en särskild gruppmeny där sällskap på minst 20 personer kan välja mellan varma och kalla rätter och enklare fika. Under säsongen kan beläggningen vara stor, och därför tas grupper bara emot på förbeställning. För bokning, kontakta Sofiero Slottsrestaurang.

Telefon: 042–14 04 40
E-post: info@sofieroslottsrestaurang.se

Läs mer på Sofiero slottrestaurangs hemsida

Dela denna sidan:
Kontakta oss

Sofiero slott & slottsträdgård
Sofierovägen 131
252 84 Helsingborg

E-post: sofiero@helsingborg.se
Telefon: 042-10 25 00

Instagram: @sofieroslott
Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

Senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad