Välj önskad period  Telefon:

  Bröllop på Sofiero

  Vissa drömmer om ett storslaget bröllop på ett slott, andra om en intim vigsel i det gröna. Sofiero slott och slottsträdgård är en perfekt plats för ett oförglömligt bröllop. Med sin blomstrande miljö, kungliga elegans och en slottsrestaurang i världsklass passar Sofiero för bröllop i alla storlekar. Välj mellan olika upplägg beroende på hur ni vill att ert bröllop ska se ut.
  Rhododendronpaketet – den mindre vigseln

  Önskar ni en intim och avskalad vigsel i en slottspark är detta alternativ för er. I vår park finns flera vackra vigselplatser att välja mellan. Låt vår vigselkarta visa vägen och meddela vigselplats senast två veckor före den stora dagen. Vi ser till att det inte pågår något trädgårdsarbete som stör under vigseln och utlovar en oförglömlig stund.

  Rosenpaketet – den större vigseln

  Drömmer ni om en unik vigsel tillsammans med nära och kära ska ni välja Rosenpaketet. Vi tar med er på en timmes visning och konsultation i parken med tips inför ert bröllop. Vi väljer därefter ut en vigselplats efter era önskemål. På bröllopsdagen ställer vi ordning platsen med bord, bänkar och el. Där det är möjligt placerar vi ut skyltar för att uppmärksamma om att vigsel pågår för att ni ska få en så stämningsfull stund som möjligt.

  Om ni önskar kan ni köpa till ett mingelpaket med champagne och snittar som serveras i parken efter vigseln.

  Bröllop och fest på slottet

  Vill ni kombinera er vigsel med bröllopsfest på slottet? Sofiero slottsrestaurang har många års erfarenhet av att bröllop och hjälper er att planera både vigsel, fest och bröllopsmeny. Vad vore väl ändå ett bröllop på ett slott? För mer information och pris, vänligen kontakta Sofiero slottsrestaurang.

  Telefon: 042-14 04 40
  E-post: info@sofieroslottsrestaurang.se

  Vackra bröllopsbilder

  Dahliakvarteret, slottstrapporna eller blomstergatan. Vinhuset, fotbollsplanen eller brunnsplatsen. På Sofiero finns en rad unika miljöer som blir den perfekta fonden för era bröllopsfotografier. Vi tar en avgift för fotografering i parken, vänligen läs mer i vårt dokument med priser och villkor. Varmt välkommen att fotografera hos oss! 

  Kontakta oss

  Sofiero slott och slottsträdgård
  Telefon: 042-10 25 10

  E-post: bokning.sofiero@helsingborg.se

  Dela denna sidan:
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad