Välj önskad period  Telefon:

  Lediga tjänster

  Vill du också bli en av oss på Sofiero? Vad härlig!

  Sofiero ingår i det kommunala bolaget Helsingborg Arena & Scen AB. I bolaget ingår även Helsingborg Arena, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Evenemangsenheten och Helsingborg Convention Bureau. Vi har staden som vår arbetsplats och tillsammans skapar vi upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt.

  Se bolagets lediga tjänster.

  Sofierovärd

  Som Sofierovärd har du en central roll i att göra ett besök på Sofiero till något alldeles extra. Att ge god service är en självklarhet. Att utöva ett professionellt värdskap är helt avgörande. Som person är du utåtriktad och positiv. Du är flexibel, stresstålig samt intresserad av kultur- och trädgårdshistoria. Vi söker värdar till både huvudentré, slott och park.

  Läs mer om tjänsten och ansök här.

  Skiftledare entré och slott

  I din roll som skiftledare arbetar du tillsammans och är stöd till vår platsansvarig, där ni sköter administration rörande exempelvis schemaläggning, kassarapporter och biljett- och försäljningsstatistik. Det är viktigt att du är entusiasmerande och positiv, där du själv står för och kan inspirera Sofierovärdarna till ett gott värdskap och mottagande av Sofieros besökare. Då det är många beslut som kan behöva tas under ditt skift, söker vi dig som kan ta egna väl grundade beslut för verksamheten och dina kollegors bästa. Tjänstens placering är i huvudentrén, i slottet och ute på anläggningen. Vi söker två skiftledare, en för slottet och en för entrén men krav att kunna och utföra varandras arbetsuppgifter.

  Läs mer om tjänsten och ansök här.

  Dela denna sidan:
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad