Välj önskad periodTelefon:

Lediga tjänster

Sofierovärd och guide
till säsongen 2019

Tjänsten som Sofierovärd innebär att man har en central roll i att göra ett besök på Sofiero till något alldeles extra. Att ge god service är en självklarhet. Att utöva ett professionellt värdskap är helt avgörande.  Tjänstens placering är i huvudentrén, i slottet och ute på anläggningen. Arbetet innebär bl.a. att man välkomnar och tar emot besökarna på Sofiero, kassahantering och biljettförsäljning, berätta/guida om Sofieros kungliga historia  på slottet och att guida förbokade grupper i slottsparken.

Läs hela annonsen här (pdf)
Ansök senast 13 januari
Varmt välkommen med din ansökan!

Trädgårdsarbetare
till säsongen 2019

Som trädgårdsarbetare på Sofiero är du med i skötsel och underhåll av slottsparken. Skötseln innefattas bl.a. av ogräsrensning av rabatter och gångar, plantering av bl.a. sommar och vårflor, vattning av urnor, putsning och uppbindning m.m.
Nu söker vi medarbetare med lite extra fokus på vattning och vaktmästeri.

Läs hela annonsen här (pdf)
Ansök senast 17 januari
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fler lediga tjänster inom Helsingborg Arena & Scen AB

stagebackastage.se finner du samtliga lediga tjänster inom hela Helsingborg Arena & Scen AB.

Vi har hela staden som vår arbetsplats och vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner så som verksamheterna Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus och Helsingborgs stadsteater.

Även Evenemangsenheten och Helsingborg Convention Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Kanske du är en av våra nya kollegor.

Klicka här för att hitta våra lediga tjänster.

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer i vår Integritetspolicy.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.