Välj önskad periodTelefon:

Kulturdygnet i Villan

Välkommen till Kulturdygnet i Villan

Den 17-18 november förvandlas Konsul Perssons Villa i Helsingborg till en pulserande scen för musik, teater, film, dans, foto, poesi, konst och reflekterande samtal.

För biljettpriset 100 kronor kan man boka in sig på valfritt antal av de drygt 40 olika programpunkterna. Antalet platser är dock begränsat, så vänta inte!

Bland de namnkunniga gästerna finns författaren PC Jersild, guldbaggebelönade skådespelerskan Marika Lagercrantz, som i sällskap av Elise Einarsdotter, en av Sveriges främsta jazzpianister bjuder på en fantasieggande konsertföreställning genom skiftande musikaliska och poetiska landskap. Författaren och guldbaggebelönade skådespelaren Michael Segerström kommer i samtal med  både radioprofilen Kalle Lind och regissören Daniel Alfredson att lyfta fram helsingborgssonen Hasse Alfredsons betydelse för svenskt kulturliv.

I biljetten ingår dessutom en specialutställning om ingenjör Andrées ödesdigra polarexpedition 1897, filmvisning i samarbete med Röda Kvarn, fotoutställning med Kristoffer Granath och Sarah Perfekt, levande musik i vår lounge och möjlighet att köpa mat och dryck.

Boka biljetter till Kulturdygnet i Villan

 

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.