Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Vårflor, hela parken

Sofieros högsäsong och våren inleds med ett prunkande vårflor av tulpaner, narcisser, hundtandsliljor och andra vårblommor. Den 10 maj kl. 17.00 guidar Sofieros trädgårdsdesigner Sara Bratt bland vårens blomsterkompositioner i parken. Öppen visning, samling i huvudentrén. Ingår i entrépriset.

Sara inpireras av färg och form och älskar arbetet med säsongens flor. Ungefär ett år tar det att planera för ständigt blommande rabatter och installationer i trädgården. 

”- I år har jag gått loss med lila och pasteller. Men jag vill även få in andra starka färger. Mitt mål är att det ska svänga från det mjukt ljuva till färger och former som utmanar ögonen lite mer. Det ska finnas något nytt att upptäcka runt varje hörn”.

  • 10 May 2018
  • 17:00
PÅMINN MIG SENARE FÖRKÖPSBILJETT ENTRÉ OCH PARKERING
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer i vår Integritetspolicy.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.