Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Vårfest med barnkalas

Den 4-5 maj blir det vår på Sofiero när vi bjuder in till Vårfest och Barnkalas.

Helgen kommer att bjuda på härlig vårinspiration och vårmässa med försäljning. Inte nog med det – samtidigt pågår det stora barnkalaset dit alla barn är välkomna.

Vi håller på för fullt med planering och program för denna härliga vårhelg. Evenemanget kommer att uppdateras löpande, så håll utkik här. Det vi redan nu kan utlova är en park i sitt allra vackraste vårflor, en härlig stämning och en njutningsfull dag där våren dansar in i våra sinnen.

Önskar du ställa ut på mässan med försäljning eller har frågor kring denna är du välkommen att kontakta Cecilia Wijkmark-Kjellander på mail: Cecilia.Wijkmark-Kjellander@helsingborg.se / mobilnummer: 070-7781967. Det går även bra att anmäla sig direkt på detta anmälningsformulär – klicka här.

  • 04 May 2019 - 05 May 2019
  • 10:00-18:00
  • VÅRFEST
  • BARNKALAS I HELA PARKEN
  • MÄSSA OCH FÖRSÄLJNING
PÅMINN MIG SENARE
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer i vår Integritetspolicy.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.