Välj önskad period  Telefon:

  Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


  När vill du bli påmind?
  The Hives, Mando Diao & The Sounds

  Tre av Sveriges bästa liveband – The Hives, Mando Diao och The Sounds besöker Sofiero Slott i Helsingborg! The Hives och Mando Diao har tidigare spelar tillsammans på sin gemensamma hemarena, Dalhalla. Det var en sådan oerhörd, publikrekordkrossande succé att det måste göras igen! De hade då med sig The Sounds. I sommar bjuder The Sounds tillbaka och tar med sig Mando Diao och The Hives till sin hemarena.

  Information från arrangören:

  Åldersgräns 13 år
  Rullstolsplatser bokas via Ticksters kundtjänst: 0771 47 70 70 , support@tickster.com

  Säkerhet:
  På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick eller andra vassa föremål, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs.

  Arrangören ansvarar inte för paraplyer, sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob eller effektförvaring. På denna konsert kommer det inte att finnas möjlighet att hyra stol.

  Picknick, mat och dryck:
  Filt, picknick och alkohol i PET-flaska/Tetrapak är välkommet att ta med. Ingen picknick framför mixplats 30 minuter innan konsertstart. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

  Bild och ljudupptagning:
  Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

  Ljudvolym:
  På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet.

  Åldersgräns:
  Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

  Parkering:
  Parkering kostar 50 kr per bil och betalas via sms, easypark eller parkster. Man kan förköpa sin parkeringsbiljett på www.sofiero.se då kostar det 40 kr.

  Biljetter:
  Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

  Spelplats:
  Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

  Konserten arrangeras av: KB West & KB
  Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.
  Kulturbolaget.se

  Läs mer och köp biljetter här.
  Parkering: 50 kr på plats via sms, easypark eller parkster. Förköp 40 kr.

  • 10 Jul 2021
  • 19:00-23:00
  • Dörrar: 17.30 | På scen: 19.00
  • Åldersgräns: 13 år
  • Parkeringsavgift
  • Picknickkorg tillåten, försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.
  • SÄKERHET Paraplyer, stolar, bord och dylikt, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, glasflaskor, burkar, bestick eller andra vassa föremål, termosar, grill, fyrverkerier, glas och föremål som kan skada andra får ej medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.
  PÅMINN MIG SENARE Köp nu
  Dela evenemanget:
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad