Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
The Ark – Reunion Tour

Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné nästa sommar. Hela 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka. Den 29 juli 2021 kommer de till Helsingborg och Sofiero slott. Sveriges främsta glamrockapostlar är redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium.

”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt. När nu 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig kände vi att vi ville fira det med att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”

Information från arrangören

Säkerhet: På grund av säkerhetsskäl får ingen form av stolar, campingstolar, sittpallar, bord och dylikt medtagas in på konsertområdet. Ej heller glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra. Även husdjur får lämnas hemma. Barnvagn ej tillåtet. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs.

Arrangören ansvarar inte för paraplyer, sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring. Stolar kommer att finnas för uthyrning på plats, ingen förbokning. 50 kr per stol.

Mat och dryck: Picknickkorg är tillåten, men ej framför mixerplats. Försäljning av mat, öl och vin finns på plats.

Bild och ljudupptagning: Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

Ljudvolym: På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet.

Åldersgräns: Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

Parkering: Parkering kostar 50 kr per bil och betalas via sms, easypark eller parkster. Du kan förköpa din parkeringsbiljett på www.sofiero.se då kostar det 40 kr.

Biljetter: Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

Spelplats: Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

Konserten arrangeras av: Nöjet Konsert tillsammans med Live Nation.
Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.
Läs mer och köp biljetter här.
Parkering: 50 kr på plats med kort, app eller sms. Förköp 40 kr.

  • 29 Jul 2021
  • 19:30
  • Dörrar: 17:30 | På scen: 19.30
  • Åldersgräns: 13 år
  • Parkeringsavgift
  • Extern arrangör: Nöjet Konsert och Live Nation
  • Picknickkorg tillåten, försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.
  • SÄKERHET Paraplyer, stolar, bord och dylikt, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, glasflaskor, burkar, bestick eller andra vassa föremål, termosar, grill, fyrverkerier, glas och föremål som kan skada andra får ej medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.
PÅMINN MIG SENARE Köp nu
Dela evenemanget:
Kontakta oss

Sofiero slott & slottsträdgård
Sofierovägen 131
252 84 Helsingborg

E-post: sofiero@helsingborg.se
Telefon: 042-10 25 00

Instagram: @sofieroslott
Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

Senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad