Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Thank you for the music 2020

Den 23 juli gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding Sofiero Slott i Helsingborg med ”Thank You For The Music”. Det är en hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still!

Under hösten 2019 har denna mäktiga hitkavalkad turnerat för fulla hus. Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner. Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Konserten arrangeras av: KB West & KB
Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.
Läs mer och köp biljetter här.
Parkering: 50 kr via sms, easypark eller parkster. Förköp 40 kr.

Information från arrangören:

Säkerhet:
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar som ej går att fälla ihop, plaststolar, trädgårdsmöbler, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick eller andra vassa föremål, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Barnvagnar är inte tillåtet.

Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

Stolar:
Ihopfällbara campingstolar och sittpallar är tillåtet att ha med in på området. Egna plaststolar, trädgårdsmöbler, bord och dylikt är ej tillåtet. Det finns ett begränsat antal stolar som kan bokas via Tickster som tillägg till biljetten. De hyrda stolarna avser en plaststol med armstöd som hämtas ut på plats på Sofiero. Observera att inga stolar får placeras framför mixplats och att personalen på plats kan komma att hänvisa till lämpligt ställe.

Picknick, mat och dryck:
Filt, picknick och alkohol i PET-flaska/Tetrapak är välkommet att ta med. Ingen picknick framför mixplats 30 minuter innan konsertstart. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

Bild och ljudupptagning:
Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

Åldersgräns:
Fri ålder. Barn under 13 år måste bära hörselkåpor. Barnvagnar är inte tillåtet, småbarn bärs i bärsele.

Parkering:
Parkering kostar 50 kr per bil och betalas via sms, easypark eller parkster. Man kan förköpa sin parkeringsbiljett för 40 kr på www.sofiero.se

Biljetter:
Alla biljetter säljes som ståplats. Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

Spelplats:
Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

  • 23 Jul 2020
  • 18:00
  • 23 juli, insläpp 18:00, start 19:30
  • Fri ålder. Barn under 13 år måste bära hörselkåpor. Barnvagnar är inte tillåtet, småbarn bärs i bärsele.
  • Parkeringsavgift
  • Extern arrangör: KB West & KB
  • Picknickkorg tillåten, försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.
  • SÄKERHET: På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar som ej går att fälla ihop, plaststolar, trädgårdsmöbler, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick eller andra vassa föremål, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs.
PÅMINN MIG SENARE Köp nu
Dela evenemanget:
Kontakta oss

Sofiero slott & slottsträdgård
Sofierovägen 131
252 84 Helsingborg

E-post: sofiero@helsingborg.se
Telefon: 042-10 25 00

Instagram: @sofieroslott
Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

Senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad