Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Sommar i färg – förköpsevenemang

En exklusiv eftermiddag på Sofiero som börjar med en guidad vandring bland parkens sommarblommor med Sofieros trädgårdsdesigner Sara Bratt. Efteråt bjuds det på förfriskningar med tilltugg på terrassen på Sofieros Slottsrestaurang. Därefter förflyttar vi oss till Vinhuset för en lättsam föreläsning om sommarblommor i kruka och rabatt, samt en workshop på temat färgkombination.

Vi skapar ett eget arrangemang tillsammans med bloggaren, stylisten och blomsterkreatören Minna Mercke Schmidt som tipsar om hur vi kan arbeta med färger och skapa något annorlunda med små medel. Ditt arrangemang får du ta med dig hem. Deltagarna får även chans att vinna en bok. Alla deltagare får en exklusiv skiss av trädgårdsdesigner Sara Bratt med en försmak på vårfloret på Sofiero 2019. Läs mer om Minna Mercke Schmidt hos blomsterverkstad.com

Min 10 – Max 30 deltagare. Förköpsbiljett krävs.
Biljettförsäljningen är stängd. Tipsar om Sommarflorsvandring i parken 9 augusti. 

  • 04 Aug 2018
  • 13:00-16:00
PÅMINN MIG SENARE
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.