Välj önskad period  Telefon:

  Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


  När vill du bli påmind?
  Sofiero Classic 2020

  INSTÄLLT

  Sofiero Classic 13 september 2020 är inställt.

  Sofiero Classic på Sofiero är en årligen återkommande utställning med veteranfordon som lockar såväl entusiaster, barnfamiljer och andra besökare. I år sätter myndigheternas restriktioner stopp för det populära evenemanget.

  Vid ett tillfälle varje år förvandlas slottsparken till en utställning av klassiska motorfordon från förr och nu. Sofiero Classic erbjuder ett brett program med inslag av auktioner, barnaktiviteter och tävlingar. Det skulle ursprungligen ha ägt rum 7 juni i år men flyttades fram till 13 september på grund av myndigheternas restriktioner. Eftersom reglerna kvarstår till hösten ställs det in i år. Nästa Sofiero Classic blir 13 juni 2021.

  – När vi i våras flyttade fram evenemanget hade vi ett stort hopp om att kunna genomföra det i höst. Men eftersom myndigheternas regler inte har ändrats behöver vi ta det tråkiga beslutet att ställa in. Nu får vi istället se fram emot nästa års evenemang, planeringen är redan i full gång, säger Matthias Bong, projektledare för Sofiero Classic.

  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad