Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Öppningshelg: Konst och skulptur på Sofiero

Under påskhelgen slår vi upp grindarna till den vårvackra slottsparken med Konst och skulptur på Sofiero. Njut av vårens första blommor och följ med på en mängd aktiviteter! 

13-17 april kl 10-18

Välkommen till en påskhelg utöver det vanliga när vi inleder säsongen med Konst och skulptur på Sofiero. Njut av tusentals vårlökar som slår ut i vårens första färgsprakande blomsterfägring. Följ med på guidade vandringar bland Sofieros skulpturer och se de italienska land art-konstnärerna Gabriele Meneguzzi och Vincenzo Spongas arbete med en installation som kommer att stå på Sofiero under hela säsongen. 

Guidade vandringar varje dag under öppningshelgen 13-17 april

Kl. 12.00             Sofieros historia
Kl. 13.30             Skulpturer på Sofiero

Samling i huvudentrén. Ingen föranmälan.
Guider: Lucia Dieden och Nanette Larsson

Premiär för vårens uställningar
I Orangeriet invigs utställningen Kokedamas: Svävande vår – en svävande japansk lustgård i svensk tappning där besökaren kan drömma sig bort under en färgskrimrande himmel av vårgrönska. Utställningen är skapad av konstnären Aia Jüdes och illustratören Sanna Haverinen. Klicka här för att läsa mer. 

På Slottet invigs utställningen Konst på kryss som visar konstnärliga uttryck från båda sidor av Öresund. Utställningen är ett samarbete mellan Helsingborgs konstförening och Konstföreningen i Helsingör. Klicka här för att läsa mer.

  • 13 Apr 2017 - 17 Apr 2017
  • GUIDADE VANDRINGAR DAGLIGEN KL. 12.00 OCH 13.30
PÅMINN MIG SENARE
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med de regler som fastställs i dataskyddslagen GDPR.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.