Midsommar på Sofiero

Midsommar på Sofiero

Fira midsommar med oss på Sofiero i Helsingborg. Vi bjuder in till ett traditionsenligt firande i vacker miljö med sång och dans runt stången, lekar för hela familjen och härlig stämning – precis som på kungens tid.

Den 23 juni öppnar vi upp parken för ännu ett klassiskt midsommarfirande på den kungliga fotbollsplanen på Sofiero. Firandet börjar klockan 12.00 och aktiviteterna pågår till 16.00. På gräsmattan har vi rest midsommarstången och bjuder upp till dans vid flera tillfällen under dagen. Från scenen bjuds det på underhållning och musik av Linda Lundqvist med musiker.

Förutom sång och dans arrangerar vi klassiska lekar för hela familjen, som dragkamp och hoppa säck. Pröva lyckan på vårt chokladhjul och lotteri. För alla barn finns fiskedamm. Orangeriet har öppet och serverar mat, fika och dryck. Ta gärna med egen picknick och slå dig ner i gräset.

Parken är öppen som vanligt mellan 10-18. I parken blommar det för fullt och vid Barnens Sofiero kan gammal som ung äventyra. Varmt välkommen att njuta av en härlig midsommar på Sofiero.

23 jun 2023

Midsommarfirande 12-16

Sofiero slott & slottsträdgård

Parkering 50 kronor

Entré 125 kronor