Välj önskad period  Telefon:

  Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


  När vill du bli påmind?
  Magnus Uggla, Miss Li & Petter

  Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år. Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program.

  – Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland förra året och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, hälsar Miss Li.

  Hösten 2019 firade Så mycket bättre 10 år genom att bjuda tillbaka välkända artister från tidigare säsonger och med Petter, Miss Li och Magnus Uggla i spetsen blev det såklart ännu en succé.

  – Det kommer bli en episk turnésommar med värme, drag och handsprit, fortsätter Petter.

  – Det var tre år sen sist och jag är sjukt rastlös, avslutar Magnus Uggla.

  Konserten arrangeras av: Blixten & Co, Live Nation och Nöjet Konsert.
  Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.
  Läs mer och köp biljetter här.
  Parkering: 50 kr på plats med kort, app eller sms. Förköp 40 kr.

  Information från arrangören:

  Kort om Miss Li
  Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister och i höstas gjorde hon supersuccé i Så mycket bättre. Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen under en egen turné som i stort sett redan är utsåld.

  Kort om Petter
  Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där publiken tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

  Kort om Magnus Uggla
  Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Det var tre år sedan Uggla senast var ute på sommarturné, så nu är det hög tid att åka ut på vägarna igen.

  Information inför konsertbesöket:

  Åldersgräns: 13 år

  Säkerhet:
  På grund av säkerhetsskäl får inte stolar, campingstolar, sittpallar, bord och dylikt medtagas in på konsertområdet. Ej heller glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra. Även husdjur får lämnas hemma. Barnvagn ej tillåtet. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

  Stolar kommer att finnas för uthyrning på plats, ingen förbokning. 50 kr / stol.

  Bild och ljudupptagning:
  Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

  Ljudvolym:
  På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet.

  Åldersgräns:
  Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

  Parkering:
  Parkering kostar 50 kr per bil och betalas via sms, easypark eller parkster. Man kan förköpa sin parkeringsbiljett på www.sofiero.se då kostar det 40 kr.

  Biljetter:
  Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

  Spelplats:
  Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

   

  • 30 Jul 2021
  • 19:00
  • Dörrar: 17:30 | På scen: 19.00
  • Åldersgräns: 13 år
  • Parkeringsavgift
  • Extern arrangör: Blixten & Co, Live Nation och Nöjet Konsert
  • Picknickkorg tillåten, försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.
  • SÄKERHET Paraplyer, stolar, bord och dylikt, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, glasflaskor, burkar, bestick eller andra vassa föremål, termosar, grill, fyrverkerier, glas och föremål som kan skada andra får ej medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.
  PÅMINN MIG SENARE Köp nu
  Dela evenemanget:
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad