Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Ljusstämning på Sofiero

Upplev Sofiero på ett annorlunda sätt – under Ljusstämning förvandlas slottsparken av tusentals ljus och lampor som sprider magi och mystik över Sofiero.

2-5 november kl 17-21

När höstmörkret sänker sig lyser tusentals ljus upp träd och växter i slottsparken. Upplev den sagolika stämningen på ett höstvackert Sofiero. Låt barnen delta i ljusaktiviteter vid de kungliga lekstugorna och uppleva de magiska talande träden i Prins Oscars Sagoskog.

I parken finns det också möjlighet att njuta av varm choklad och andra godsaker. Värm dig efter promenaden med en skål rykande het soppa i det höstpyntade Orangeriet. Eller varför inte avsluta med Sofiero Slottsrestaurangs specialkomponerade Ljusstämningsmeny?

Under Ljusstämning är parken fylld av levande ljus som står i markhöjd. Vi rekommenderar därför att hunden stannar hemma och myser denna kväll.

  • 02 Nov 2017 - 05 Nov 2017
  • 17:00
  • 100 KR
  • FRI ENTRÉ FÖR BARN & UNGDOM T.O.M. 18 ÅR, KULTURKORT, SOFIERO ÅRSKORT
  • KÖP BILJETT
  • PARKERING 40:-
PÅMINN MIG SENARE
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med de regler som fastställs i dataskyddslagen GDPR.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.