Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Ljusstämning Sofiero 2019

Upplev Sofiero på ett annorlunda sätt – under Ljusstämning förvandlas slottsparken av tusentals ljus och lampor som sprider magi och mystik över Sofiero.

31 oktober – 3 november kl 17 – 21

När mörkret sänker sig lyser tusentals lampor, ljus och marschaller upp höstvackra Sofiero. Njut av den magiska stämningen, ät något gott och upptäck våra spännande ljusaktiviteter för både barn och vuxna. Värm dig med en god soppa eller njut av en kopp choklad. Låt barnen grilla marshmallows och gå en upptäcksfärd i den magiska sagoskogen. 

Förutom en magisk stämning och värmande mat och dryck så hittar du en del andra aktiviteter och försäljning i parken. Till exempel brukar Waldorfförskolorna bjuda på aktiviteter och pyssel för de mindre barnen i den stora lekstugan vid barnens Sofiero.

Slottsrestaurangen och Glasverandan Café har öppet och det finns möjlighet till mat på fler platser i parken. Både Slottsbutiken och Sofiero Blomster och Trädgårdshandel har öppet under evenemanget. Blomsterbutiken har gjort extra fint och har massor av färdiga buketter, buntar, lösa snittblommor, höstkransar och små arrangemang att ta med hem. Det finns även material till kransar för den som vill köpa med hem och binda själv.

Under Ljusstämning är parken fylld av levande ljus som står i markhöjd. Vi rekommenderar därför att hunden stannar hemma och myser denna kväll.

Tips! För dig som vill uppleva ljusstämningen när det är lite mindre folk rekommenderar vi ett besök på torsdagen.

  • 31 Oct 2019 - 03 Nov 2019
  • 17:00-21:00
  • LÄMNA HUSDJUR HEMMA - FÖR DERAS EGEN SKULL
  • UNDER EVENEMANGET ÄR PARKEN STÄNGD DAGTID
  • ENTRÉAVGIFT
  • PARKERINGSAVGIFT 50 KR (FÖRKÖP 40 KR, KLICKA HÄR)
PÅMINN MIG SENARE
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.