Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Lars Winnerbäck spelar på Sofiero den 20 juli

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion.

I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck – Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor. Lars växte upp i Linköping och inledde sin karriär med att sjunga och spela i punkbandet Snoddas. Flerfaldigt belönad med utmärkelser för sin musik, bland annat har han vunnit sju Grammisar, fem Rockbjörnar och fem P3 Guldpriser.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion.

Läs mer på arrangörens hemsida.

Special guest: Bob Hund

Insläpp 17:30
Bob Hund ca 19:00
Lars Winnerbäck ca 21:00

Praktisk information inför biljettköp och konsertbesök

Samtliga biljetter är ståplats.
Det finns ingen uthämtning av biljetter på plats.
Rullstolsplatser: 077-170 70 70
Åldersgräns: 13 år

Filt och picknick är välkommet att ta med.
Försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.

På grund av säkerhetsskäl får inte sittpallar, campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer, barnvagnar och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.
Även husdjur lämnas hemma.

Se vägbeskrivning eller information om parkering här.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får tyvärr inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.

Hyrstolar: Man kan inte ta med egen stol men ett begränsat antal stolar finns för uthyrning och de kan du hyra på platsen i parken. Stolarna kommer placeras på lämpligt område.

Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om.

  • 20 Jul 2018
  • 19:00 (insläpp 17:30)
  • ÅLDERSGRÄNS 13 ÅR
  • Filt och picknick är välkommet att ta med (använd plastbestick/plastglas)
  • På grund av säkerhetsskäl får inte sittpallar, campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer, barnvagnar och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
PÅMINN MIG SENARE Köp nu!
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.