Laleh på Sofiero

Laleh på Sofiero

Till sommaren ger sig Laleh äntligen ut på en stor sommarturné. Den 28 juli kommer hon till Sofiero och det blir avstamp för hennes största turné någonsin.

Det var längesedan Laleh var ute på vägarna. För fyra år sedan skulle en turné ha ägt rum, men den ställdes in på grund av pandemin. Nu är det äntligen dags för Laleh att stå på scenen igen.

Hennes sommarturné inleds på Sofiero i Helsingborg den 28 juli och avslutas på Ullevi i barndomsstaden Göteborg. Där emellan spelar hon bland annat i Stockholm och blir första svenska kvinnliga artist som genomför en egen konsert på Tele2 arena.

Laleh är en av Sveriges mest älskade artister med hundratals låtar i bagaget, bland annat klassiker som En stund på jorden, Bara få va mig själv, Some die young och Live tomorrow. I mars 2022 släppte Laleh det kritikerrosade albumet Vatten med låtar som spelats flitigt på radio sen dess.

”Jag och hela min turnéfamilj, crew och band har alla längtat efter publiken och vägarna. Vi är så otroligt tacksamma över att vi har en hel turné att förbereda och se fram emot, det kommer bli bra”, skriver hon i ett pressmeddelande.

28 jul 2023

Insläpp: 18.00. Konsertstart: 19.30

Sofiero slott och slottsträdgård

Parkering 50 kronor

650 kronor

Konsertregler

  • Picknickkorg är tillåten men inte framför mixplats.
  • Försäljning av enklare mat och dryck finns inne på området.
  • Stol får inte tas med in på området men filt är okej.
  • Stolar finns för uthyrning men ingen förbokning. Pris: 60 kronor per stol.
  • Paraplyer, inspelningsutrustning, barnvagnar, glasflaskor, burkar, metallbestick, termos eller husdjur får inte tas in på området.

Biljettinformation

Du måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Tänk på att du inte kan hämta ut din biljett på plats i entrén. Det säljs biljetter i entrén innan start, om konserten inte är utsåld. Biljett kan ej avbokas. Din biljett ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Du ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Observera att det sker visitation vid insläpp. Genom inträde till Sofiero godkänner du att du och dina saker blir genomsökta.

Tillgänglighet

Personer med funktionsnedsättning går in genom samma entré som övrig publik. Det finns ett område för rullstolsplatser. På grund av utrymningsskäl måste rullstolar stå på utmärkta platser. Ledsagare eller assistent i tjänst har fri entré och ska ha med sig intyg.

Extern arrangör: Nöjet konsert
Har du frågor, vänligen kontakta info@nojet.com