Välj önskad period  Telefon:

  Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


  När vill du bli påmind?
  Humorkalaset

  Humorkalaset på Dalhalla blev en storslagen succé sommaren 2019, sådan succé att man nu växlar upp och adderar så att det blir totalt tre stycken av Sveriges absolut vackraste och natursköna venues, som får ta del av detta humorspektakel. Sofiero slott är en av dem.

  Humorkalasets uppställning denna gång är minst lika stjärnspäckad som senast – med flera generationers komikerfavoriter. Det bjuds på en storslagen stand up-kväll med unika inslag. Kvällen leds av konferenciererna Petra Mede och Johanna Nordström.

  Medverkande Sofiero slott: David Batra, Nour El-refai, Babben Larsson, Thomas Järvheden, Özz Nûjen, Måns Möller, Marika Carlsson och Robin Paulsson. Fler stora namn tillkommer.

  Information från arrangören

  Åldersgräns
  Åldersgränsen är 7 år. Inga barn utan målsman. Barn under 13 år får vistas på spelplatsen, men med hörselskydd och bakom mixplats. Barnvagnar är inte tillåtna på området.

  Säkerhet
  På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, pallar, bord, glasflaskor, burkar, termosar, metallbestick eller andra vassa föremål, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra tas med in på konsertområdet. Husdjur måste lämnas hemma. Det är heller inte tillåtet att ta in paraplyer, klä dig efter väder.

  Arrangören ansvarar inte för ovan föremål som lämnas utanför entrén och de sparas inte efter konsertkvällen. Det finns ingen garderob eller förvaring. Ett begränsat antal stolar finns för uthyrning.

  Försäljning av mat och dryck finns på området. Du är även välkommen att ta med egen picknick samt alkohol. Tänk på att inte ha glasflaskor, endast plastflaska eller Tetrapak är okej. Vänligen ha inte ha picknick framför mixplats 30 minuter innan konsertstart.

  Parkering
  Parkering kostar 50 kronor per bil och betalas via sms eller parkeringsappar. Förköp din parkeringsbiljett för 40 kronor här.

  Biljetter
  Det finns ingen möjlighet till uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha din biljett utskriven eller nedladdad till mobilen. Streckkoden scannas på plats och är endast giltig en gång.

  Övrigt
  På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens ”Allmänna råd om höga ljudnivåer” (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får inte tas med in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

  Glöm inte att ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

  Konserten arrangeras av ROA. Alla frågor kring konserten hänvisas till arrangören.

  • 23 juli 2021
  • 19:30
  • Åldersgräns: 7 år
  • Parkeringsavgift
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad