Välj önskad period  Telefon:

  Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


  När vill du bli påmind?
  Höstljus på Sofiero

  Succén från i fjol är tillbaka! Årets Höstljus bjuder in dig till en vackert upplyst park varje kväll under två veckor, med start 31 oktober.

  När de sista blommorna vissnat ner tänder vi upp Sofiero och under två höstveckor kan du uppleva den vackra slottsparken i nytt ljus. Varje kväll mellan 31 oktober och 14 november slår vi upp grindarna till Höstljus, en stämningsfullt upplyst park med spännande ljusinstallationer inspirerade av Kronprinsessan Margaretas färgpalett, intressen och historia. Parken är stängd dagtid under dessa dagar.

  Årets Höstljus bjuder på några riktigt fina nyheter i form av ljusinstallationer som du inte upplevt i parken tidigare. I parken finns dessutom gott om plats att hålla avstånd och du kan i lugn och ro njuta av parkens olika upplysta delar och låta barnen leka vid de kungliga lekstugorna. Orangeriet och Café glasverandan håller öppet för den fikasugna och erbjuder en värmande meny.

  Vänligen notera att det endast är förköp som gäller. Parken är stängd dagtid, med undantag för dig som bokat gruppguidning eller lunch i restaurangen.

  • 31 oktober 2021 - 14 november 2021
  • 16:00-21:00
  • Endast förköp
  • Begränsat antal platser
  • Passar hela familjen
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad