Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Den Stora Trädgårdsfesten

Välkommen till Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero, som med över 20 färgsprakande år bakom sig är ett av södra Sveriges mest populära trädgårdsevenemang. Här möter trädgårdsälskare, balkongfantaster och nyblivna trädgårdsägare de främsta trädgårdsexperterna och inspiratörerna.

24-26 augusti kl. 10:00-18:00

Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero är ett självklart evenemang för alla trädgårdsintresserade – från nybörjaren till den inbitne! Njut av fantastiska idéträdgårdar och mycket mer. Försäljning av trädgårdsprodukter och närproducerat. Förhöjd entré (140 kr för vuxen). Parkeringsavgift 40 kr.

Köp din entrébiljett här.
Förköp av parkeringsavgift här.

Idé och inspiration
Inspirerande idéträdgårdar
av olika kreatörer är en av höjdpunkterna under Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero. Här skapar olika kreatörer trädgårdskonst på hög nivå för att ge besökarna inspiration och idéer till den egna trädgården eller balkongen.

Kunskap, tips och rådgivning
Möt experter
och få svar på alla dina frågor om trädgård och det som hör trädgården till. Under helgen finns en mängd experter inom olika områden på plats och erbjuder gratis rådgivning. Från Trädgårdsscenen bjuds det som vanligt på ett fullspäckat program med spännande föredrag och intervjuer med välkända trädgårdsprofiler.

Mässa och försäljning
Stor trädgårdsmarknad
– på Den stora Trädgårdsfesten kan du hitta det mesta att köpa med hem till din trädgård, ditt hem eller ditt skafferi. Njut av marknadsmyllret och alla härliga produkter. På matgatan hittar du en rad närproducerade delikatesser som får smaklökarna att vattnas.

Såklart kan du också botanisera bland varorna i Slottsbutiken och Sofiero Blomster och Trädgårdshandel.

Mat och dryck
Passa på att njuta av festlig mat och dryck i parken under Trädgårdsfesten. Här finner du allt ifrån en hederlig varmkorv till delikatesser i restaurangtältet.

Tävlingar
Under Den stora Trädgårdsfesten finns det möjlighet att både delta i och följa en massa roliga tävlingar.

Deltagare
För dig som vill delta med en idéträdgård, som utställare eller anmäla dig till någon av tävlingarna ”Årets Kreatör” eller ”Bukettävling” – klicka in på länkarna nedan.

Ja, jag vill delta med en idéträdgård.

Ja, jag vill delta på trädgårdsmässan.

Ja, jag vill delta i tävlingen Årets Kreatör.

Bukettävling för florister

  • 24 Aug 2018 - 26 Aug 2018
PÅMINN MIG SENARE Köp nu
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med de regler som fastställs i dataskyddslagen GDPR.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.