Välj önskad period  Telefon:

  Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


  När vill du bli påmind?
  Den stora trädgårdsfesten

  INSTÄLLT 

  Den stora trädgårdsfesten den 28-30 augusti är inställd. Parken, slottet och utställningarna håller öppet dagligen 10-18 hela säsongen.

  Den stora trädgårdsfesten är Sofiero slott och slottsträdgårds största återkommande evenemang och består av inspiration, kunskap och blomsterglädje. Festen pågår i dagarna tre och arrangeras sista helgen i augusti varje år.

  – Vi har hoppats in i det sista och tittat på olika alternativa lösningar, men har kommit till en punkt där vi inser att det inte är möjligt att genomföra evenemanget i år. Det är förstås otroligt tråkigt för alla, såväl medverkande som besökare. Men trygghet och säkerhet går givetvis först i alla lägen. Nu får vi istället se fram emot nästa år och njuta av allt annat som parken har att erbjuda hela säsongen in i september. Vi har öppet som vanligt och här finns alltid ny inspiration att hämta, säger Martina Arnér, projektledare.

  Sommaren på Sofiero
  Parken och utställningarna håller öppet dagligen klockan 10-18. I slottet visas Josef Franks flora, en unik utställning skapad av Svenskt Tenn med Josef Franks botaniska mönster. I Orangeriet kan du djupdyka i pelargonen och dess historia i utställningen Passion för pelargon.

  • 28 augusti 2020 - 30 augusti 2020
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad