Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Dahliadag och säsongsfinal

Den 17 september avslutar vi sommarsäsongen med Dahliadagen på Sofiero. Njut av den färgsprakande blomsterprakten i Dahliakvarteret, där 35 olika sorters dahlior står i blom. Här dukar vi upp både med trevliga aktiviteter och försäljning av godsaker som skördats i parken.

17 sept kl 12-16

När vi avrundar sommarsäsongen på Sofiero gör vi det genom att hylla dahlian, som just nu står i full blom i vårt vackra Dahliakvarter. Här har du möjlighet att köpa med dig en egen bukett med dessa magnifika blommor hem, med dahlior som du själv väljer ut. Vi kommer också ha lite försäljning av parkens äpplen och av blomsterbuketter som binds på plats.

I slutet av dagen koras vinnaren i vår målarutställning, där konstnärerna ställt ut konstverk som de skapade under Sofieros Målarvecka i juli.

  • 17 Sep 2017
  • 12:00
PÅMINN MIG SENARE
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med de regler som fastställs i dataskyddslagen GDPR.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.