Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Bryan Ferry

Sommaren är räddad! Sverigefavoriten och den levande legenden Bryan Ferry kommer till Sverige sommaren 2017 för en efterlängtad konsert på Sofiero Slott i Helsingborg den 13 juni.

13 juni kl 19:30, insläpp 18.00

Biljetterna till Sofiero slott och slottsträdgård släpps fredag den 25 november kl 09.00 via LiveNation.se.

Kanske är Bryan Ferry mest känd för sina år som odiskutabel ledare i Roxy Music och kvartetten av skivor bestående av ”Roxy Music”, ”For Your Pleasure”, ”Stranded” och ”Country Life” som är pionjärverk inom den brittiska glam- och artrockscenen. Likväl löpte Ferrys solokarriär parallellt med Roxy Musics framgång och hans debut ”These Foolish Things” markerade starten på en succéartad karriär som fortsätter än idag.

Bryan Ferry har besökt Sverige flera gånger genom åren och mötts av ett enormt intresse från fans och idel hyllningar från media. När Bryan Ferry besökte Sverige tidigare i år skrev Aftonbladet så här bland annat:
”När hjältarna från den tidiga 70-talsrocken har börjat falla ifrån verkar Bryan Ferry inte åldras alls. Den här showen andas precis lika mycket stil och finess som alltid.” (4/5)

Med reservation för ändringar. Läs all praktisk information på The Tivolis hemsida. Med anledning av konserten stänger Sofiero kl 15:00 denna dag, med sista insläpp kl 14:00.

Vägarbete i Tinkarpsbacken. Vi rekommenderar att ni väljer väg 111 till Sofiero om ni kommer med bil.

  • 13 Jun 2017
  • 19:30
  • KÖP BILJETTER
  • PÅ SCEN: 19:30, INSLÄPP: 18.00
  • FÖRKÖP: 650 KR ELLER 795 KR + SERVICE
  • ÅLDERSGRÄNS: 13 ÅR
  • LÄS ALL INFORMATION PÅ THETIVOLI.NU
  • INGEN UTHÄMTNING AV BILJETTER PÅ PLATS
PÅMINN MIG SENARE
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med de regler som fastställs i dataskyddslagen GDPR.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.