Välj önskad periodTelefon:

Deltagande den stora trädgårdsfesten 2019

Önskar du delta under Den stora trädgårdsfesten med en idéträdgård, förening, utställning eller liknande. Kontakta projektledare Martina Arnér på mailadress martina.arner@helsingborg.se

Vill du delta med en idéträdgård

Välkommen att ansöka, läs mer och se inbjudan här. Sofiero bjuder på en fin och central placering av din idéträdgård på en plats framför slottet. Vi har också möjlighet att ge ett bidrag på 20.000 kr exkl. moms. I övrigt står du för arbete och material, samt kontakter med tredje part för eventuell sponsring. Besökarna kommer att ges möjlighet att rösta på sin favorit bland de sex utvalda idéträdgårdarna.

Årets kreatör

Förra årets julklapp “Återanvänt” har satt tonen för temat för 2019 års blomsterskapartävling på den Stora trädgårdsfesten på Sofiero. I år kommer vi att se vart kreativiteten verkligen kan ta oss. Deltagarna i årets tävling får välja en valfri möbel som utgångspunkt för sin kreation. Materialet är fritt, men helst från naturen och den egna trädgården. Tävlingen är till amatörer och ska helst kunna skapas i hemmamiljö. Läs mer och anmäl dig här senast den 30/6. Finalisterna meddelas personligen samt på vår hemsida 4/7. Tävlingen genomförs i samarbete med Blomsterverkstad.com.

Föreningar och organisationer

I kategorin kunskap och expertrådgivning vill vi gärna bjuda in er förening eller organisation att vara med på årets trädgårdsfest. Vi vill gärna sprida inspiration och kunskap och ge besökarna en upplevelse av kvalitet, kreativitet, mångfald och lust. Nu hoppas vi att ni vill vara med och bidra till detta. Klicka här för att se inbjudan.

 

 

 

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.