Välj önskad periodTelefon:

Så hanterar Sofiero covid-19

Sofiero har öppet dagligen kl 10-18. Med anledning av covid-19 anpassar vi verksamheten och har vidtagit nödvändiga åtgärder för att säkerställa en trygg miljö och förhindra smittspridning. Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringsbeslut.

Vad har Sofiero vidtagit för åtgärder?
– Du möts av kontantfria kassor i entrén
– Vi uppmanar alla att hålla avstånd till varandra
– Städfrekvensen har utökats
– Besökare välkomnas endast om de är friska
– Större publika evenemang kan komma att ställas in eller flyttas på
– Vi har en strikt policy om att personalen stannar hemma vid minsta symtom

Vad ska jag som besökare tänka på?
Om du känner dig frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Känner du dig sjuk bör du stanna hemma till dess att du mår bättre. Tänk på handhygienen och håll avstånd till varandra. Parken är stor och det finns många vackra ytor att njuta av under en skön promenad. På Folkhälsomyndighetens hemsida kan du läsa mer om hur du skyddar dig själv och andra.

Ökad städning
Vi ökar antalet städtillfällen så att du ska ha en ren miljö att vistas i under ditt besök hos oss. Det gäller publika ytor som är extra utsatta, till exempel dörrhandtag, toaletter och betalstationer. Vi har även hälsostationer där du enkelt kan rengöra dina händer.

Kontantfritt
Med omtanke om både dig som besökare och vår personal har vi numera kontantfritt. Det går bra att betala med kort och swish.

Vad har jag för köpevillkor?
Just nu gäller ordinarie villkor för förköpta biljetter och bokningar. Om ett evenemang eller en konsert blir inställd kommer vi att kommunicera det direkt med kunden via mejl och här på hemsidan. Då meddelas även hur köpevillkoren påverkas.

Informationen uppdaterades 2020-04-08 klockan 10.34.

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.