Välj önskad periodTelefon:

Classic anmälan

Populära Sofiero Classic i ny tappning!
Anmäl dig och ditt ekipage senast den 19 maj

Tänk dig en slottspark som förvandlats till en utställning av klassiska motorfordon från förr och nu. En dag som andas flärd, livsglädje och motorintresse. Med olika inslag under dagen kommer besökaren att få en unik helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Vill just du vara med och förgylla denna dag med ditt unika ekipage?

Då är du varmt välkommen att anmäla ditt ekipage här och ansöka om medverkan. Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.

Sofiero Classic 2019

Vad innebär Classic i ny tappning?

Evenemangets besökare kommer att bjudas på en helhetsupplevelse värdig både motorintresserade och livsnjutare. Framför Sofiero Slott kommer utvalda ekipage visas upp med vacker inramning. På den Kungliga fotbollsplanen och i Dahliakvarteret ställs ett stort urval av vackra ekipage ut, där du har chans att träffa likasinnade. Dagens kommer dessutom att bjuda på ett digert program med inslag som auktioner, barnaktiviteter och tävlingar. Välrenommerade Sofiero slottsrestaurang står för serveringen i parken.

Sofiero slottspark är vida känd för bland annat fantastiska samling rhododendron och prunkande rabatter. Under perioden när Classic går av stapeln står parken i full blom och 10.000-tals azaleor och rhododendron bjuder på en färgsprakande upplevelse.  I slottet visas en permanent utställning om Sofieros Kungliga historia. 2019 bjuder Sofiero på en utställning om Carl Milles- Drömmare och skulptör som är en bred presentation av den internationellt kända skulptören.

Anmälningstiden är förlängd fram till söndagen den 19 maj. Utställningsytorna är begränsade så anmäl dig redan idag. Klicka här för att komma till anmälningsformuläret. Arrangören förbehåller sig rätten att avgöra vilka utställare som får förekomma på Sofiero Classic då vi vill erbjuda besökarna ett stort och varierat utbud.

För mer information kontakta:
Matthias Bong tel: 0739864387
e-post: matthias.bong@helsingborg.se

Varmt välkommen till Sofiero Classic 2019!

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.