Välj önskad periodTelefon:

Bukettävling

Sofiero park i en bukett
Bukettävling för florister under den stora Trädgårdsfesten 2018

Välkommen att delta i Sofieros exklusiva tävling under den stora Trädgårdsfesten den 24-26 augusti 2018 där du som florist får använda Sofieros blommor och växtmaterial till en personlig tolkning av parken. Skapa en bukett/ett floristverk som skall stå i en av våra vaser – utifrån växtlighet i slottsparken. Verken kommer att jurybedömmas, och besökarna på den stora Trädgårdsfesten kommer ha möjlighet att rösta på sin favorit. Kraven för att delta är att du är utbildad florist samt att du medtar egen utrustning: egen sekatör, blomsterkorg mm. Inget skall konstrueras och förberedas i t.ex. butik innan man kommer hit. Materialinsamling i slottsparken samt skapande av själva buketten sker under den stora trädgårdsfesten.

1:a pris: presentkort på Sofiero Slottrestaurang till ett värde av 1500 kr och en Sofierokruka.

Anmälning senast 15 maj 2018 till anna.schibli@helsingborg.se. Av de anmälningar som kommer in väljs några ut att delta. Tävlingsdag är fredag 24 augusti. Prisutdelning juryns röster sker på fredagen den 24 augusti. Prisutdelning av besökarnas röster sker söndagen den 26 augusti.

Välkommen med din anmälan!

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.