Välj önskad periodTelefon:

Fyll i din e-postadress och när du vill få en notifikation, så hjälper vi dig att komma ihåg det.


När vill du bli påmind?
Vårblom i kruka

Exklusivt förköpsevenemang

Välkommen till en exklusiv eftermiddag på Sofiero! Vi börjar med en guidad tur bland de vårliga rabatterna med Sofieros trädgårdsdesigner Sara Bratt. Efter guidningen serveras bubbel och tilltugg i Vinhuset tillsammans med en lättare föreläsning. Vi skapar ett eget arrangemang tillsammans med bloggaren, stylisten och blomsterkreatören Minna Mercke Schmidt som tipsar om hur vi kan ta hand om den enklaste bukett blommor och skapa något annorlunda med små medel. Din vårblomskreation får du naturligtvis ta med dig hem. Deltagarna får även chans att vinna en bok. Som något lite extra får alla en exklusiv skiss av trädgårdsdesigner Sara Bratt med en försmak på sommarfloret på Sofiero.

Min 10 – Max 30 deltagare. Förköpsbiljett krävs.

Pris: 575 kr

  • 05 May 2018
  • 13:00-16:00
PÅMINN MIG SENARE Köp nu
Dela evenemanget:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer i vår Integritetspolicy.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.