Välj önskad period  Telefon:

  Restaurang & café

  På Sofiero kan du njuta av en god lunch på slottet eller en enklare fika i caféet. Här finns något för alla smaker, även för barnen. En nyhet för i år är Orangeriet som förvandlas till en bistro med ett trädgårds- och hälsoinspirerat sortiment.
  Sofiero slottsrestaurang

  Sofiero slottsrestaurang är rankad som en av de främsta restaurangerna i Sverige. Här bjuds på vällagad och nytänkande mat tillsammans med en fantastisk utsikt över parken och sundet.  Njut av en god lunch eller trevlig middag. I restaurangen firas både högtider och bröllop. Det anordnas temamiddagar, stora event och julbord.

  Café glasverandan

  På baksidan av slottet ligger Café glasverandan. Här kan du njuta av läckra bakverk och gott kaffe under hela säsongen april-september. Här finns även smörgåsar och enklare lunchrätter som sallad och paj. Det finns även en barnmeny. Från caféet har du fantastisk utsikt ner i ravinen och över sundet. Du kan välja att sitta både inne och utomhus. Under sommaren finns det en glasskiosk utanför slottet med kulglass och dricka.

  Orangeriet

  Vid den gamla kungliga fotbollsplanen, med första parkett mot Öresund, ligger Orangeriet. Här har vi tidigare haft utställningar, men den vackra lokalen har nu förvandlats till en bistro. Här kan du njuta av god mat och fika med fulla rättigheter. Sortimentet är trädgårds- och hälsoinspirerat med bland annat frasiga pizzor och goda sallader.

  Boka bord

  För att besöka parken, restaurang och café betalar du entré som vanligt. Om du bara vill besöka restaurangen måste du boka bord innan. Du är välkommen genom entrén tidigast 20 minuter innan bokad tid. Vänligen visa din bokningsbekräftelse i kassan. Vid evenemang i parken gäller entrébiljett för alla besökare.

  Dela denna sidan:
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad