Välj önskad periodTelefon:

Restaurang & café

Sofiero Slottsrestaurang är rankad som en av de främsta restaurangerna i Sverige. Med den stora passionen för vällagad och nytänkande mat och den fantastiska utsikten över slottsparken och Öresund är det inte svårt att förstå varför.

Hos Sofiero Slottsrestaurang står maten i centrum med säsongsinspirerade menyer tillsammans med imponerande viner. Här firas högtider, bjuds till julbord, anordnas temamiddagar såväl som stora events. Restaurangen är öppen från den 20:e mars – december med luncher måndag till fredag och kvällssittningar onsdag till lördag. För att besöka park, slott och restaurang betalar du entré som vanligt. Om du enbart önskar besöka restaurangen behöver du ha bokat bord innan, och talar med entrén när du anländer.

På Sofiero glasveranda & café kan du njuta av läckra bakverk och gott kaffe under hela säsongen april – september. För att besöka caféet och njuta av allt det läckra som erbjuds här betalar du entré som vanligt när du går in.

Bokning och öppettider
Läs mer på Sofiero slottsrestaurangs hemsida för restaurangens öppettider och bordsbokning.

Kontakt:

Tel: 042-14 04 40
info@sofieroslottsrestaurang.se

Dela denna sidan:
SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.