Välj önskad period  Telefon:

  Restaurang & café

  På Sofiero kan du njuta av en god lunch på slottet eller en enklare fika i caféet. Här finns något för alla smaker, även för barnen. Under sommaren finns det en glasskiosk utanför slottet med kulglass och dricka. Slå dig ner och njut.

  Sofiero slottsrestaurang är rankad som en av de främsta restaurangerna i Sverige. Här bjuds på vällagad och nytänkande mat tillsammans med en fantastisk utsikt över parken och sundet. Här firas högtider och bröllop. Det anordnas temamiddagar, stora event och julbord.

  På baksidan av slottet ligger Café glasverandan. Här kan du njuta av läckra bakverk och gott kaffe under hela säsongen april-september. Här finns även smörgåsar och enklare lunchrätter som sallad och paj. Det finns även en barnmeny. Från caféet har du fantastisk utsikt ner i ravinen och över sundet. Du kan välja att sitta både inne och utomhus. Caféet är stängt september-april.

  För att besöka parken, restaurang och café betalar du entré som vanligt. Om du bara vill besöka restaurangen måste du boka bord innan. Du är välkommen genom entrén tidigast 20 minuter innan bokad tid. Vänligen visa din bokningsbekräftelse i kassan. Vid evenemang i parken gäller entrébiljett för alla besökare.

  Dela denna sidan:
  Kontakta oss

  Sofiero slott & slottsträdgård
  Sofierovägen 131
  252 84 Helsingborg

  E-post: sofiero@helsingborg.se
  Telefon: 042-10 25 00

  Instagram: @sofieroslott
  Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

  Senaste nytt

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

  Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad