Välj önskad periodTelefon:

Med farbror grön som guide

Johannes Wätterbäck, kanske mer känd som ”Farbror Grön”, kommer att vara programvärd under hela trädgårdsfesten (23-25 augusti) och guidar dig rätt genom helgens alla begivenheter. Johannes är en sann odlingsinspiratör med ett stort intresse för växter, mat och odlande. Han är en flitigt anlitad föreläsare om odling och självhushållning och tillsammans med sin fru Theres Lundén håller han uppskattade odlingskurser, driver en blogg och är en stor inspiratör på instagramkontot @farbrorgron. De har också skrivit boken ”Alla fingrar gröna”. Med rätt inspiration och vägledning blir alla fingrar gröna. Som vi ser fram emot detta!

Läs mer om årets trädgårdsfest här. 

Kontakta oss

Sofiero slott & slottsträdgård
Sofierovägen 131
252 84 Helsingborg

E-post: sofiero@helsingborg.se
Telefon: 042-10 25 00

Instagram: @sofieroslott
Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

Senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad