Välj önskad periodTelefon:

Med farbror grön som guide

Johannes Wätterbäck, kanske mer känd som ”Farbror Grön”, kommer att vara programvärd under hela trädgårdsfesten (23-25 augusti) och guidar dig rätt genom helgens alla begivenheter. Johannes är en sann odlingsinspiratör med ett stort intresse för växter, mat och odlande. Han är en flitigt anlitad föreläsare om odling och självhushållning och tillsammans med sin fru Theres Lundén håller han uppskattade odlingskurser, driver en blogg och är en stor inspiratör på instagramkontot @farbrorgron. De har också skrivit boken ”Alla fingrar gröna”. Med rätt inspiration och vägledning blir alla fingrar gröna. Som vi ser fram emot detta!

Läs mer om årets trädgårdsfest här. 

SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.