Välj önskad periodTelefon:

Nyhet – Sofierokurser

Under 2019 kommer vi att  inspirerande kurser tillsammans med Kullafloristen i det kungliga Vinhuset. Årets första kurs är på temat vårplantering och bukettbindning. Allt material och fika från Sofiero slottscafé ingår. Du får förstås ta med dig dina alster hem.

Vårplantering & bukettbindning
Onsdag 17/4 kl 17.00

Under denna kurs skapar vi en vacker, stilren vårplantering. Lär dig grunderna i bukettbindning och får tips om skötsel och hantering av snittblommor. Tillsammans med Kullafloristens hjälp skapar du en härlig, påskinspirerad bukett som du sedan tar med dig hem.

Läs mer här.

Köp biljett här.

Kontakta oss

Sofiero slott & slottsträdgård
Sofierovägen 131
252 84 Helsingborg

E-post: sofiero@helsingborg.se
Telefon: 042-10 25 00

Instagram: @sofieroslott
Facebook: Sofiero slott & slottsträdgård

Senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nyheter, inspiration och fina erbjudanden.

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad