Välj önskad periodTelefon:

Anmälan till Trädgårdfesten 2019 är öppen

Den stora trädgårdsfesten 23-25 augusti 2019

Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero är ett av södra Sveriges populäraste trädgårdsarrangemang med närmare 18 000 besökare. Under tre dagar fylls parken med massor av inspiration, kunskap, försäljning och flärd. Vi är måna om och har höga ambitioner att ge besökaren en upplevelse fylld av kreativitet, inspiration, kvalitet, mångfald och kunskap.

Läs mer om trädgårdsfesten här.

Trädgårdsmässan

Anmälan till trädgårdsmässan som hålls under den stora trädgårdsfesten 23-25 augusti 2019 är öppen.

Klicka här för anmälan till trädgårdsmässan. 

Ideträdgård

Vill du delta med en idéträdgård – välkommen att ansöka, läs mer och se inbjudan här. Sofiero bjuder på en fin och central placering av din idéträdgård på en plats framför slottet. Vi har också möjlighet att ge ett bidrag på 20.000 kr exkl. moms. I övrigt står du för arbete och material, samt kontakter med tredje part för eventuell sponsring. Besökarna kommer att ges möjlighet att rösta på sin favorit bland de sex utvalda idéträdgårdarna.

Föreningar och organisationer

I kategorin kunskap och expertrådgivning vill vi gärna bjuda in er förening eller organisation att vara med på årets trädgårdsfest. Vi vill gärna sprida inspiration och kunskap och ge besökarna en upplevelse av kvalitet, kreativitet, mångfald och lust. Nu hoppas vi att ni vill vara med och bidra till detta. Klicka här för att se inbjudan.

SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.