Välj önskad periodTelefon:

Ytterligare en stjärna till Queens of Pop

Ytterligare en stjärna tar plats på scenen på endagsfestivalen Queens of Pop. Oemotståndliga Sarah Klang ansluter till den grymma artistuppställning där Zara Larsson, Icona Pop och Molly Sandén, Janice, Rhys och Julia Adams redan står allierade. Festivalen besöker Sofiero Slott i Helsingborg 27 juli.

Vem har missat nyheten om Sommarsveriges absolut vackraste festival QUEENS OF POP? Först ut var Zara Larsson, Icona Pop och Molly Sandén, tätt följt av Janice, Rhys och Julia Adams. Nu kan vi stolt presentera att Sarah Klang ansluter till artistuppställningen.

Det känns magiskt. Vi har längtar efter någon som Sarah i den svenska musikvärlden. Och så dyker hon upp från ingenstans och tar hela Sverige med storm, säger Malin Törnquist på Paraply som är en av arrangörerna bakom festival-initiativet.

Läs mer och köp biljetter här.

SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer i vår Integritetspolicy.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.