Välj önskad periodTelefon:

Trädgårdsvaktmästare Sofiero slott

Vill du få chansen att tillhöra en av nordens största kultur- och evenemangsbolag? Sofiero slott söker en trädgårdsvaktmästare till säsongen 2018. Är det du? Läs vidare och sök redan idag.

Om bolaget

Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som sin arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner så som Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus och Helsingborgs stadsteater. Även Evenemangsenheten och Helsingborg Convention Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden.

Sofiero slott och slottsträdgård är en mycket populär destination för svenska och internationella besökare och en vital del av stadens turistnäring. Här skapar vi nya möjligheter för att konsten, kulturen och naturen ska kunna verka tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Som trädgårdvaktmästare hos oss är du delaktig i skötsel och underhåll av slottsparken. Dagliga arbetsuppgifter består bl.a. i upplåsning och låsning av våra publika utrymmen, viss renhållning och tömning av papperskorgar, torka av bänkar och bord. Det förekommer även enklare servicearbeten, förberedelser inför arrangemang, och att generellt hålla ordning och sköta om parken. Därtill är du en del av trädgårdsteamet, vilket innebär förekommande trädgårdssysslor såsom bevattning av våra urnor, ogräsrensning av rabatter och gångar, plantering av bl.a. sommar och vårflor, putsning och uppbindning m.m.

Som trädgårdsvaktmästare är du del av en arbetsgrupp med omkring 10 medarbetare, vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. I detta är du prestigelös och jobbar för laget och resultatet för hela Sofiero som besöksmål.

Kvalifikationer

Du har dokumenterad erfarenhet inom park och trädgårdsskötsel och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom branschen. Det är viktigt att du har vana vid arbete med handredskap och trädgårdsmaskiner och praktiska erfarenheter av trädgårdsskötsel. Du skall kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara utåtriktad och kundanpassad i ditt möte med våra besökare.

För denna tjänst krävs att du trivs med väldigt varierande uppgifter och har ett öppet och lösningsfokuserat sinne, har lätt för att samarbeta och sätter våra besökare i första hand.

Övrig information

Placeringsort: Helsingborg
Anställningsform: Säsongsanställning
Omfattning: Deltid 80 %, helgtjänstgöring förekommer varannan helg. Huvudsaklig arbetstid 09.15-18.15
Tillträde: Vecka 14 2018

Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mikael Löfving Trädgårdschef, mikael.lofving@helsingborg.se, +46 (0)708-19 38 27

Facklig kontaktperson: Camilla Jönsson, Kommunal  +46 (0)761-04 87 11

Läs mer om bolaget på: www.stagebackstage.se

Ansökan

Om du är rätt person för tjänsten – varmt välkommen att mejla din ansökan till rekrytering.hasab@helsingborg.se. Vi vill ha din ansökan senast 2018-02-28.

SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer i vår Integritetspolicy.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.