Välj önskad periodTelefon:

Brittisk tv-stjärna gästar Den stora Trädgårdsfesten

För trädgårdsälskare världen över är brittiska tv-profilen Monty Don välkänd. Nu är det klart att han gästar Sofiero i Helsingborg under Den stora Trädgårdsfesten den 25–27 augusti.

Sista helgen i augusti är det dags för Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero slott och slottsträdgård i Helsingborg. I år gästas evenemanget av den välkända trädgårdsprofilen Monty Don som bland annat är programledare för BBC:s trädgårdsprogram.

– Vi är otroligt glada över att Monty Don kommer till Sofiero. Det är dessutom allra första gången han deltar i ett trädgårdsevenemang i Sverige. Förutom att han bidrar med sin expertis är det roligt att vi får visa upp Sofiero som den unika plats det är samt det stora trädgårdsintresse som finns i Sverige, säger Susanne Green, projektledare för Den stora Trädgårdsfesten.

Flera av Monty Dons program för BBC har även sänts på SVT, som Gardener’s world och Around the World in 80 gardens. Monty Don är även författare till flera trädgårdsböcker och en flitigt anlitad talare. Han har också i många varit programledare för BBC:s direktsändningar från världens kanske mest ansedda och anrika trädgårdsevenemang, Chelsea Flower show i London.

Monty Don är på plats på Den stora Trädgårdsfesten under lördagen den 26 augusti.

SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med de regler som fastställs i dataskyddslagen GDPR.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.