Välj önskad periodTelefon:

Antikrundan kommer till Sofiero Gård

I sommar kommer Antikrundan till Helsingborg!

Sofiero Gård i Helsingborg blir en av de sex platser som får besök av Anne Lundberg och 20 av Sveriges främsta antikexperter under Antikrundans turné. Senast programmet spelades in i Helsingborg var 1992.

– Vi ser verkligen fram emot att spela in Antikrundan på Sofiero Gård, säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet sedan 2008. Vi hade publikrekord när vi var i Höganäs 2009 och hoppas förstås att vi slår det rekordet på Sofiero Gård i sommar.

Inspelningen blir torsdagen den 24 augusti.

Klicka här för att besöka Sofiero Gårds hemsida. Märk att Sofiero Gård är en egen verksamhet och inte en del av Sofiero slott och slottsträdgård. Sofiero Gård hittar du ett stenkast bort från slottsparken.

Om Antikrundan

Det första programmet av svenska Antikrundan spelades in 1989 i Malmö och Helsingör och var ett samarbete med BBC. Experterna kom både från England och Sverige och värdena i programmet angavs i både svenska kronor, danska kronor och i engelska pund. Förvirrat och charmigt. Redan året därpå var det enbart svenska experter som kunde värdera föremålen i svenska kronor. Sedan dess har programmet spelats in och sänts varje år.

Programmet har haft två programledare, Jesper Aspegren och Anne Lundberg.

Inget annat faktaprogram i svensk television har så höga siffror som Antikrundan med sina 1,8 miljoner tittare i genomsnitt.

Programmet börjar sändas i januari 2018 klockan 20:00 i SVT1. Det blir två heltimmesprogram från varje ort.

SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer i vår Integritetspolicy.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.