Välj önskad periodTelefon:

Vinnare i Målarutställningen 2016

Under Dahliadagen den 18 september avslutades sommarsäsongen på Sofiero, och då korades även vinnaren i årets Målarutställning.

I Rhododendronbarnkammarens växthus visade vi mellan den 10-18 september upp bidragen i årets Målarutställning. Bidragen målades under Sofieros Målarvecka i början av juli, då 35 stycken konstnärer kom till parken och målade sina favoritvyer. Vi vill varmt tacka alla er som deltog och hoppas på återseende nästa år.

Vinnare i Målarutställningen är Anna Bach och hennes vackra målning av rosenpergolan, som fick 165 röster. Stort grattis till 1:a pris, som är ett Sofiero Årskort 2017 och en middag för två på Sofiero Slottsrestaurang.

Vi hade också en publiktävling, där de som röstade i Målarutställningen tävlade om fribiljetter till Sofiero. Strax över 500 personer deltog i röstningen.

Vinnare i publiktävlingen:

Robert Thim

Hanna Svensson

SENASTE NYTT FRÅN SOFIERO

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt från parken, vackra bilder, skön inspiration, bra erbjudanden och mycket annat. Anmäl dig genom att fylla i formuläret.

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med de regler som fastställs i dataskyddslagen GDPR.
SMS-TJÄNST

Prenumerera på vår SMS-tjänst för att få erbjudanden, det senaste från parken och mycket mer.

Skicka SOFIERO till 71 140

Har du dansk telefon? Skicka SOFIERO till 1231

 
Logo
Sofiero slott och slottsträdgård - en del av Helsingborgs stad.